Neoderma: natuurlijke cosmetica

Neoderma: natuurlijke cosmeticaNeoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat is precies waar Neoderma zich op richt: de producten en behandelingen hebben een perfect huidvernieuwend resultaat.

Neoderma maakt gebruik van de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. De producten verzorgen, herstellen en verbeteren uw huid met zuiver natuurlijke ingrediënten. De huidverzorgingsproducten van Neoderma bevatten géén minerale oliën, lanoline, dierenextracten of genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en géén parabenen. Voor meer informatie over deze producten: bekijk de website van Neoderma.

Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur!

Huidverbetering op basis van huidanalyse

Neoderma biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende huidproblemen, onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. Om een goede huidanalyse te kunnen verrichten heb ik een uitgebreide productopleiding bij Neoderma gevolgd.

Neoderma heeft afzonderlijke – zeer innovatieve – lijnen voor mannen, voor lichaamsverzorging en voor zonbescherming.

Bio-Peeling Treatment (Chinese kruidenpeeling)

Bio-Peeling van NeodermaDé specialiteit van Neoderma is de Bio-Peeling Treatment. Dit is een unieke biologische peeling, gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze kruidenpeeling is niet agressief, dus u zal tijdens of na de behandeling geen last hebben van pijn, rode huid of vervelling.
De Neoderma Bio-Peeling heeft een gunstige invloed op de vernieuwing van huidcellen, het aanmaken van collageen en elastine en het verbetert de immuniteit en andere functies van uw huid.

De Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. De behandeling kan het hele jaar door toegepast worden en is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur. Aan te raden voor de behandeling van huidproblemen als:

  • Acné & vette huid
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Littekens, grove poriën & striae
  • Rimpels (ook preventief)

Bio-Peeling Light Treatment (Chinese kruidenpeeling voor de gevoelige huid)

Neoderma BioPeeling lightDeze behandeling is een mildere versie van de Bio-Peeling. Deze milde kruidenpeeling is uitermate geschikt voor de extreem gevoelige, allergische huid.

De Bio-Peeling Light kan zelfs veilig worden toegepast als u last heeft van couperose of rosacea.

Neoderma voor thuis

Producten voor thuis ondersteunen de behandeling in mijn praktijk. Op basis van de huidanalyse adviseer ik de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd.
De Neoderma Bio-Peeling kan beschouwd worden als een therapie. Daarom is voor de ondersteuning van deze behandeling het gebruik van hierop afgestemde Neoderma producten thuis zeer aan te raden. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling zelf.