Dermalogica verandert uw huid. Voor altijd.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde, mooie huid. Dermalogica houdt zich al 25 jaar bezig met opleidingen, innovatie en professioneel advies, en is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten.

De visie van Dermalogica

Dermalogica is in 1986 ontstaan vanuit de opleidingsschool The International Dermal Institute (IDI). Er was behoefte aan een productlijn die aansloot op de filosofie van deze opleiding: volledig gericht op een gezonde huid, en niet op “beauty” (een roze crème in een mooi potje). En dus ging dit instituut haar eigen producten ontwikkelen.

De AgeSmart productlijnDe producten van Dermalogica worden ontwikkeld om de huid te verbeteren en gezond te maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken, zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. De producten worden niet op dieren getest en ze worden alleen verkocht via door Dermalogica opgeleide professionele schoonheids-specialisten.
Voor meer informatie over deze productlijn: bekijk de website van Dermalogica.

Leer uw huid kennen met Face Mapping

Bij het kiezen van uw huidverzorgingsproducten is het van belang dat u uitgaat van uw huidtype en de conditie van uw huid. Dermalogica’s unieke concept op het gebied van huid-analyse heet Face Mapping.

Dermalogica Face MappingDermalogica Face Mapping is speciaal ontwikkeld door ‘The International Dermal Institute’ en bestaat uit een korte maar volledige huidanalyse van het gezicht. Uw gezicht wordt verdeeld in 14 zones, waarbij elke zone zeer nauwkeurig wordt onderzocht.

Uw persoonlijke behandelplan wordt door mij bijgehouden op uw Face Mapping kaart.

Dermalogica Face Mapping biedt u gerichte oplossingen voor uw huidproblemen, waardoor het mogelijk is om uw huid zeer specifiek te behandelen met de voor u meest geschikte producten.

Dermalogica Face Treatment

Deze behandeling vormt de basis van alle Dermalogica behandelingen. De 60 minuten behandeling bestaat uit:

  • Dubbele reiniging van de huid
  • Facemapping
  • Exfoliëren
  • Reinigen van onzuiverheden
  • Epileren
  • Gezichtsmasker
  • Nek- en schoudermassage
  • Gezichtsbooster en een moisturizer
  • Zonbescherming