Couperose en andere huidoneffenheden verwijderen

Wilt u voor altijd af van couperose of andere ontsierende plekjes en vlekjes? Voor het definitief verwijderen van huidoneffenheden zoals:

  • couperose (gesprongen adertjes)
  • bloedblaasjes en spider naevi (spinadertjes)
  • steelwratjes (fibromen)
  • pigmentvlekken

laat ik een aantal keer per jaar een gespecialiseerde therapeut naar mijn praktijk komen.
Door het toepassen van de laatste technieken geneest uw huid zonder littekens. Deze thermolyse behandeling – ook wel coagulatie genoemd – wordt met de grootste zorgvuldigheid en deskundigheid gedaan.
Juist om ‘vlekjes en plekjes’ goed te kunnen onderscheiden laat ik voor deze behandelingen een therapeut komen die een specifieke Dermatologie opleiding voor schoonheidsspecialisten heeft gevolgd. Cijfers uit promotieonderzoek laten zien dat er een toename is van huidkanker. De Dermatologie opleiding is een deskundigheidsbevordering, zodat verwacht kan worden dat u zonodig op het juiste moment geadviseerd wordt een arts of een dermatoloog te raadplegen.

Couperose

Bij de thermolyse behandeling wordt de oorzaak van de couperose (roodheid, meestal van het gezicht, veroorzaakt door gesprongen adertjes) direct aangepakt. De verwijde adertjes worden als het ware dichtgebrand. Hierdoor verdwijnt het bloed uit de oppervlakkige, zichtbare adertjes naar onderliggende adertjes. U ziet het resultaat onmiddellijk!

Bloedblaasjes en spider naevi

Spider naevi (ook wel spinadertjes genoemd) zijn stervormige rode plekjes. Deze ontstaan door een goedaardige, spinachtige vorming van nieuwe bloedvaatjes vanuit een centrale vaatknoop. Bij de thermolyse behandeling wordt de centrale vaatknoop “dichtgebrand”, als gevolg waarvan het volledige spinnetje vrijwel direct verdwijnt.

Steelwratjes

Ook steelwratjes (fibromen) kunnen door middel van een thermolyse behandeling eenvoudig verwijderd worden, zonder dat er littekens achterblijven.

Pigmentvlekken

Een aantal soorten pigmentvlekken zijn door middel van coagulatie te verwijderen. De gespecialiseerde therapeut kan u hierover adviseren.